Különleges energiák

Talizmánok

Eredeti foglalkozásom szerint ékszerkészítő népi iparművész vagyok. Nagyon szeretek alkotni, a színek a formák varázsát „beleégetem”a tárgyakba. A szeretettel, készült tárgyaknak mindenképpen pozitív energiája van, de ha valaki kifejezetten talizmán, vagy amulettként szeretne viselni, vagy magánál tartani egy tárgyat, azt még fel lehet tölteni pozitív energiával. Ezért külön nem kérek pénzt.

Talizmánok viselése

A talizmán fel van töltve pozitív energiával, de fontos, hogy aki viseli, az is pozitívan gondolkodjon! Ehhez igyekszem egy rövid útmutatót adni.

A mikor felveszed az ékszert, mindig adj hálát egy valamiért, ami már a tiéd. Ha egészséges vagy, ha szerető párod van, ha szép gyerekeid vannak, ha van munkád, ha vannak barátaid, ha van egy szép ruhád, ezekért mind hálát lehet adni!

Ha szeretnél valamit elérni, képzeld el, hogy az már a tiéd, és éld át az élményt! Mindnyájan különbözőek vagyunk, más vágyakkal, más elképzelésekkel, ezért nem keresztezzük más ember elképzeléseit, azzal, hogy a sajátunkat megvalósítjuk!

Ne irigyeld más ember sikerét, mert ezzel negatívan gondolsz a sikerre, és egyre távolabb tolod magadtól!

Fontos, hogy ne legyen benned harag senki felé, és saját magadnak is bocsásd meg a múlt, és jelenlegi tévedéseidet!

 

 

 

 

0.03 mp