Sorsodnak sokkal inkább irányítója vagy, mint azt gondolnád

biedermeier kártya 

Véletlen?!

 

Veled is előfordult kedves olvasó, hogy döbbenten felkiáltottál: tudtam! Tudtam, hogy így lesz! Miért nem hallgattam a megérzéseimre? És valóban miért nem? Sorsod sokkal inkább saját döntéseiden múlik, mintsem gondolnád!

                                    

Kártyajóslás

 Úgy gondolom, hogy a sors nem egy előre megírt forgatókönyv, ahol a vakszerencse irányítja a történéseket, és semmi beleszólásunk nincs a dolgok menetébe.

Sokkal több múlik saját döntéseinken, mint ahogy azt gondoltuk volna! A sorsunkban vannak megváltoztatható események,de van olyan is,aminek  a következményét viseljük,viselnünk kell. A kártya segít feltárni olyan blokkokat,gátakat,amit sok esetben mi hoztunk létre.

Az örök kérdés,fel merjem -e vállalni saját magamat,tévedéseimmel,hibáimmal együtt vagy feleljek meg mások elvárásainak?

Tapasztalatom szerint, a kártya fél évre,3 hónapra előre meg tudja mondani egy már elkezdődött esemény kimenetelét. De ugyanakkor tanácsot is ad,merre érdemes fordulni,mit tegyünk,hogy ne kerüljünk bele egy nehéz helyzetbe,vagy,hogy minél kevesebb veszteséggel ki tudjunk kerülni egy nehéz helyzetből.

Egyszerűbb megoldásnak tűnik saját életünk ballépéseiért másokat,vagy a körülményeket hibáztatni. De amíg az áldozat szerepében tetszelgünk,addig áldozatok is vagyunk!

 Ha észreveszed,hogy milyen sok múlik rajtad,és cselekvően részt veszel a dolgok alakításában,akkor hihetetlen pozitív változások indulnak meg! Bármilyen furcsa,csak te tudod magad a hajadnál fogva kihúzni a gödörből!

Úgy érdemes meghallgatni a kártya tanácsait, ahogy egy idős, bölcs ember szavait. A kártya segíthet döntéshelyzetben. Rejtett lelki problémák kerülnek a felszínre, olyan dolgok, amik már rég a feledés homályába vesztek, mégis láthatatlan akadályként görgeted magad előtt őket. Párkapcsolati, szerelmi konfliktusok esetén, munkahelyi nézeteltéréseknél is érdemes kikérni a kártya tanácsát.Sokszor abban is segít a kártya,hogy milyen irányban menjek tovább,tanulás önfejlesztés szempontjából.

 


 

0.079 mp