Szellemgyógyászat

                                         

              Spirituális tanácsadás

 

"Nem a probléma a probléma.

A probléma  a hozzáállásod a problémához"

Jack Sparrow

 

A testünk nem csak a fizikai testből, hanem a test, a lélek, és a szellem egységéből épül fel. Spirituális tanácsadóként a betegség lelki okát igyekszem feltárni a gyógyulni vágyó segítségével.

Mindnyájan egy szemüvegen keresztül látjuk a világot. Lehet sötét  a szemüvegünk,de lehet egészen rózsaszín is. Úgy gondolom látásmódunkban a végtelen színek tárháza és változatossága található!

A problámát nem tudom megváltoztatni,de a látásmódunk,hozzáállásunk a problémához megváltoztatható!

"Az egész világot nem,csak saját magamat tudom megváltoztatni."

Ennél a pontnál sokszor döbbenetes változások történnek a kezelés során!

A kezelés érintés nélkül történik. Megszabadítom a pácienst a negatív energiáktól,blokkoktól,kötésektől,és feltöltöm olyan, és annyi energiával, amire szüksége van.Sokan könnyebbséget éreznek kezelés után,másként lálják feladataikat,gondjaikat. Ugyan azok a dolgok nem idegesítik, nem marják úgy, így a súlyos probléma megoldandó feladattá válik.

Másként látsz egy helyzetet ha benne vagy a labirintusban, és fogalmad sincs melyik út hová vezet, és másként, ha lehetőséged van egy magasabb pontról körülnézni. Ehhez segít hozzá a magasabb rezgésszint.

„Nincs rossz, csak át nem alakult jó”  A betegség megmutatja, hol van szükség változásra. A kezelés során a pácienssel közösen megkeressük azokat a pontokat, ahol érdemes változtatni, ezeket megbeszéljük.

Ezen, ha nem tudsz záros határidőn belül változtatni, szembe kell nézni azzal, hogy élet mindig vissza fogja dobni megoldandó feladatként. Ez nem „szivatás” az élet, a sors, vagy a magasabb intelligencia részéről, hanem egy tanulási folyamat része.

Az egyik legfontosabb változás a megbocsátás.

Amíg önvádaskodással, vagy vádaskodással vagy elfoglalva, az élet a lehetőségeivel és a szépségeivel fénysebességgel rohan el melletted!

A megbocsátás a fölösleges aura terhek letételét jelenti, ezáltal hozzájárul a Te gyógyulásodhoz!

Foglalkozom energetizálással, rontás és átok levétellel, kötések oldásával, tértisztítással, szellemek elküldésével, kártyajóslással, mindennel ami a fehér mágiához tartozik.

 

0.005 mp